Jaarrekening

Een diepgaand inzicht in de financiële gezondheid van je bedrijf.

office 620817 1280
calculator 385506 1280

Diepgaand inzicht

Finz levert meer dan alleen cijfers met onze jaarrekeningen. Het is een diepgaand inzicht in de financiële gezondheid van je bedrijf. Onze ervaren adviseurs zorgen niet alleen voor nauwkeurige rapportage die voldoet aan wettelijke vereisten, maar vertalen deze gegevens ook naar waardevolle strategische inzichten.

Met een proactieve aanpak bieden we het hele jaar door waardevolle inzichten, zodat je niet hoeft te wachten tot het einde van het jaar om te begrijpen hoe je bedrijf presteert. Of je nu stabiliteit zoekt als start-up of groeikansen wilt maximaliseren als gevestigd bedrijf, Finz staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je financiële reis. Neem contact met ons op voor een gesprek over hoe onze kennis en ‘know how’ jouw bedrijf kunnen versterken.

Dit levert het op

Diepgaand Inzicht

Onze Rapportages onthullen niet alleen feiten maar bieden een diepgaand inzicht in de financiële gezondheid van je bedrijf.

Flexibiliteit op Maat

Finz past jaarrekeningen aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften aan, met flexibiliteit als kernwaarde van onze dienstverlening.

Proactieve Ondersteuning

Het hele jaar door voorzien wij je van waardevolle inzichten, zodat je tijdig kunt bijsturen en groeikansen kunt benutten.

digital marketing gbd40173b9 1920 calculator g6321e5f1c 1920

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Goed en solide bedrijf.

Ze weten waar ze over praten. Wat ik erg bijzonder vindt is dat ze me niet vertellen wat ik wil horen, maar wat ik moet horen. Zeer goed, een aanrader

Jeroen Buyink
Super bedrijf en team!

Eindelijk een accountant en financieel adviseur gevonden, die echt mee denkt en zorgt dat de financiële kant van je bedrijf klopt. Dus geen verassingen meer 🙂 erg fijn en goed gevoel. Ik doe nu al meer dan 5 jaar zaken met hun..

Peter-Jan Donders
Eerlijk advies

Dankzij het eerlijke advies en de begeleiding/coaching van Finz hebben we de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Letterlijk vanuit de garage naar een 20 man sterk team met een mooie omzet en een goed resultaat.

Saidou Blindenburg
Fijne en betrouwbare dienstverlening.

Al 10 jaar vormen de collega’s van Finz ons financiële geweten met als belangrijkste adviestool de financiële planning. Een goed sturingsinstrument om lange termijn keuzes mee te kunnen maken.

Jaap van Zwet
Verstand van zaken

Verstand van zaken goed (tel.) bereikbaar en altijd advies op maat ✔️

Michael de Grave

Slimmer winst maken

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek om samen de mogelijkheden te bespreken.